Bag om FinansConzept

Blik for balancen i din økonomi handler om, at vi sammen får skabt et overblik, der giver dig konkret og brugbar indsigt i, hvor lige præcis din økonomi har potentiale. Det handler om, at dine penge – uanset hvor mange eller få du har – bliver prioriteret og placeret rigtigt, sådan at du får mest muligt ud af din privatøkonomi. Det kan jeg rådgive dig om.

Mit navn er Merete Overgaard. Jeg stiftede FinansConzept i 2018 med det formål at være bedst til kunder og ikke mindst have bedst TID til mine kunder. Jeg mener, at det er i tiden og fordybelsen, at jeg som rådgiver opnår den værdifulde indsigt i, hvordan mine kunders liv er skruet sammen, og dermed hvilke økonomiske behov de har.

Jeg har været ansat i den finansielle sektor i 31 år. Det vil sige lige siden dengang vi stemplede checkhæfter ved skranken, og bankbusser kørte rundt på de danske landeveje.

På mit CV står der Bikuben, BG Bank, Danske Bank, Vestjysk Bank og Nykredit både som rådgiver og leder. Det hele startede i Løgstør, men i dag holder jeg til i Silkeborg, hvorfra jeg rådgiver kunder i hele Danmark ved at skabe overblik over deres privatøkonomi.

I FinansConzept er det første møde gratis og uforpligtende. Resten er alle pengene værd.

Velkommen til!